Új iPhone és iPad kijelzőcsere akciót hirdet az iDoki!

HusztiD 2017.07.28. 17:25 iDoki, iPad, iPhone, Kiemelt hírek Új iPhone és iPad kijelzőcsere akciót hirdet az iDoki! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 1 005

iphone kijelzo

Új akciót hirdet az iDoki, melyen belül lényegesen olcsóbban cseréltethetitek ki az iPhone és iPad kijelzőjét (LCD és érintő panel). A legújabb hirdetmény berkein belül minden iPhone és iPad modell kijelzőcseréjére 10 százalékos árengedményt kaptok. Az akció a mai naptól veszik kezdetüket és egészen július 31-éig, a zárásig leadott termékekre vonatkoznak.

Sajnos sokunkkal előfordul, hogy véletlenszerűen leejtjük egy keményebb felületre kedvelt telefonunkat vagy tabletünket, minek következtében berepedhet a kijelző. Talán most a leginkább igaz ez, hiszen a nyári utazások során könnyebben sérülnek szeretett termékeink. Sajnos sok esetben elkerülhetetlen a javítás, azonban az iDoki akcióját kihasználva most több ezer forintot spórolhattok meg, ami mellé még ajándékot is kaptok. Fontos, hogy az akció bármilyen iPhone vagy iPad kijelzőinek cseréjére vonatkozik.

A teljes árlistát az iDoki oldalán találjátok meg.

tcscover-1100x520

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában, továbbá az ország minden pontjáról, a DPD futárszolgálat segítségével. További kérdés esetén nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén elérhetitek őket.

Bónuszként pedig ne feledjétek, hogy mostantól minden javítás után az aktuális Forbes magazint adja ajándékba az iDoki, így már csak ezért is megéri igénybe venni a szolgáltatásaikat!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!