Pletyka: nem lesz fehér színű iPhone 8

HusztiD 2017.07.28. 10:25 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 583

apple-iphone-8-render

A japán Macotakara oldal újabb pletykákat közölt le az iPhone 8-ról, melyet egy belső, az ellátási láncból származó, de meg nem nevezett személy osztott meg részükre. Sajnos úgy néz ki, hogy a prémium modell eléggé korlátozott lesz, ugyanis nem elég, hogy késik a piacra kerülése, de még csak fehér színben sem lesz elérhető.

Amennyiben igazak a most leközölt hírek, akkor az iPhone 8 az iPhone 7s modellekkel együtt kerül bemutatásra, de megjelenésig az idei év utolsó negyedévének az első feléig kell várni. Tehát október végéig – november közepéig nagyjából, de erősen limitált példányszámban lesz csak elérhető a készülék a kezdeti hónapokban.

Másik érdekes infó, hogy a telefon nem lesz fehér színben elérhető. Ennek okáról pontosan nem tudni, de korábban amúgy is volt egy olyan pletyka, mely szerint csak 4 színben érkezik az idei évi csúcsmodell. Végül pedig a Touch ID-től is elköszönhetünk a japán oldal forrásai szerint, hiszen az Apple-nek nem sikerült a kijelzőbe ágyaznia.

Természetesen ezek újabb pletykák, így nem kell őket készpénznek venni. Az elmúlt napok folyamán voltak ennél sokkal hitelesebb források egyaránt, így ha tippelni kellene, akkor mi nem mernénk azt kijelenteni, hogy nem lesz fehér színű iPhone 8.

Ti mire számítotok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!