Új vezetővel virágoztatná fel kínai eladásait az Apple

HusztiD 2017.07.24. 09:55 Egyéb, Tim Cook 0 db 118

isabel_ge_mahe_managing_director_china-780x553

Az utóbbi években egyre jobban éleződik ki a helyzet Kínában – már ami az okostelefon eladásokat illeti. Tudjuk nagyon jól, hogy évekkel ezelőtt hatalmas potenciált aknázott ki az Apple az ázsiai országból, azonban mióta egyre nagyobb teret nyernek az olyan helyi konkurens gyártók, mint az Oppo, Vivo, vagy Huawei, azóta csökken egyre inkább az ázsiai lakosok lelkesedése az iPhone iránt.

Az Apple pedig ennek érdekében megpróbál stratégiát váltani, hogy ismételten szárnyaljanak az eladásaik. Nem olyan rég Isabel Ge Mahe munkatársukat nevezték ki egy új alelnöki pozícióba, ahol pont ez lesz a feladata, hogy növekedésre bírja az iPhone eladásokat. Isabel korábban a vezeték nélküli technológiával foglalkozó részleg alelnöke volt. Az új pozíciója által Sanghajban fog dolgozni és egyenesen Tim Cook és Jeff Williams párosának számol be munkásságáról.

Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy milyen lépésekkel próbálja meg Isabel továbbra is az Apple pártjára csábítani az embereket. Egy biztos, hogy nehéz dolga lesz a már említett gyártók mellett, akik sokkal olcsóbb alternatívát kínálnak, mint egy iPhone.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!