Jobb képkészítés miatt 3D lézert kap az iPhone 8 hátlapi kamerája

HusztiD 2017.07.14. 14:55 iPhone, Pletykák 1 db 474

siri-iphone-8-ar-siri-home-button-01

Az Apple az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt adott az AR-nek és a VR-nek. Hivatalosan pedig az idén júniusban megrendezett WWDC 17 konferencián láthattunk remek koncepciót az ARKit-ről, hogy az almások mégis hogyan szállnak bele a kiterjesztett valóság világába. Ezúttal a Fast Company szolgált infókkal, akiknek tudomásuk van arról, hogy a vállalat az iPhone 8 hátlapi kameráját is AR-féle technológiával egészíti ki.

A beszámoló szerint a telefon hátlapi kamerája egy úgynevezett 3D lézer szenzort kap, amely az ARKit segítségével élesebb képeket készít. Lényeg, hogy ez az új szenzor sokkal jobban érzékeli a VCSEL rendszernek köszönhetően a távolságokat, ami végül jobb autófókuszt és mélységélességet, valamint végeredményben képkészítést eredményez a felhasználóknál. Elviekben egy-egy ilyen modul 2 dollárba kerül az Apple számára, szóval nem egy nagy összeg ahhoz, hogy kihagyják.

Természetesen ahogy közeledünk a szeptemberhez, úgy olvashatunk róla egyre több pletykát. Már nagyjából két hónap van a bejelentésig, így mi kíváncsian várjuk, hogy végül milyen lesz az iPhone 8. Reméljük nagyot robbant az Apple!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2017.07.14. 16:52

    Applenek 2 dollár nekünk meg 200.

Szólj hozzá Te is!