Mindenki számára elérhetőek a második béták, lehet telepíteni!

HusztiD 2017.07.13. 09:55 iOS, macOS, tvOS, watchOS 2 hozzászólás 377

iOS-11-iPad-iPhone

Mozgalmasak voltak az elmúlt napok az Apple háza táján, hiszen hétfő este a vállalat kiadta a harmadik bétáit, majd nem sokkal később megtudhattuk, hogy milyen újdonságokat kapott az iOS 11. Ahogyan az megszokott volt az elmúlt években, úgy a fejlesztők számára kiadott verziók után elérhetővé tették a második bétákat a nagy publikumnak.

Ezúttal név szerint az iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 és a tvOS 11 második bétája várt elérhetővé a publikus béta tesztben résztvevőknek. Sokaknál az iOS 11 lesz a legérdekesebb, így a korábbi cikkünkben már összeszedtük azokat a lépéseket, hogy hogyan rakhatjátok fel készülékeitekre. Érdemes elolvasnotok, ha még nem tettétek volna meg.

Aki nem bírja ki őszig, de direkt nem telepítette az első verziót, annak most érdemes lehet kipróbálnia a második bétát, hiszen ez viszonylag már nagyobb hibajavításokon esett át. Valamint ha erre adjátok a fejetek, akkor mindenféleképpen készítsetek biztonsági mentést. Napi aktív használatra viszont továbbra sem ajánlott a második béta.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Zoli - 2017.07.13. 10:38

    Nekem nem dobja fel, hiába nyomok rá a frissítésre.
    i7+

  2. Lieutenant - 2017.07.13. 11:02

    A watchOS 4-nek nincs publikus bétája.

Szólj hozzá Te is!