Az iPhone 8 előtt egy hónappal érkezik a Galaxy Note 8

HusztiD 2017.07.13. 17:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 301

galaxy-note7_curve_phone

Emlékeztek még a tavaly őszi esetre, mikor a Samsung az iPhone 7 megjelenése előtt dobta piacra a Galaxy Note 7 modelljeit? Hát persze, hogy emlékeztek, hiszen nagy port kavart a telefon, hiszen sorra robbantak fel a Dél-koreai vállalat akkori legújabb telefonjai. Ekkor a Samsung direkt meg szerette volna előzni az Apple-t, azonban úgy tűnik, hogy idén sem tágítanak.

A legújabb hírek szerint a Samsung augusztus második felében, New York-ban fogja bemutatni legújabb csúcsmodelljét a Galaxy Note 8-at. Ha pedig minden jól megy, akkor a bemutató után nem sokkal már kereskedelmi forgalomba kerül – pont az iPhone 8 bejelentése előtt.

Tavaly is hasonló játékot játszott a Samsung, melynek eredménye a nem megfelelően összerakott Note 7 lett. Idén vélhetően jobban felkészülnek, s nem kapkodnak annyira, mint legutóbb. Előző évben az volt a baj, hogy túl hamar dobták piacra őket, pont azért, hogy a konkurensüket megelőzzék. Viszont a tavasszal megjelent Galaxy S8 bizonyított, ami sok felhasználó kegyét visszanyerte.

Ami pedig az Apple-t illeti, egyelőre pontos infók nem tudottak, csupán néhány pletyka. Feltehetően szeptember első vagy második hetében mutatják be az iPhone 7s és iPhone 8 modelleket. Korábbi szóbeszédek alapján az iPhone 8 csupán október-november folyamán kerülhet piacra, de ezt egyelőre még ne vegyük készpénznek. Érdemes lesz megnézni ősszel, hogy hogyan alakul az okostelefonok piaca.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!