Az Apple segítségével oktat a Fender

HusztiD 2017.07.13. 11:56 Egyéb, iPad, iPhone, Kiemelt hírek, Mac 0 db 237

fender-play

Mindig is érdekelt a gitár? Szeretnél megtanulni játszani rajta? Itt az egyik legjobb lehetőség, ugyanis az egyik legnagyobb gitár brand, a Fender új mozgalmat indított. A Fender Play névre keresztelt projektjük lényegében egy online kurzust takar, ahol az érdeklődők könnyedén megtanulhatnak világ-klasszikus slágereket. Méghozzá nem is akárkiktől, hanem egyenesen a Fender képzett zenészeitől.

Ha ellátogattok a Fender Play oldalára, akkor jóformán mindent megtudhattok a kurzusukról. Lehetőségetek van több stílusú zenéket tanulni, mint a rock, pop, country, blues vagy folk, melyek között bármikor váltogathattok. Ezen felül a rendszer azt is megkérdezi, hogy elektromos, avagy akusztikus gitáron játszol-e, így annak megfelelően dob fel számodra ajánlatokat. Ez utóbbi pedig azért is fontos, mivel több technikát elsajátíthattok, ami nem csak kezdők, de akár haladók számára egyaránt hasznos lehet.

És hogy jön képbe az Apple? Úgy, hogy az elmúlt napok folyamán már megtudhattuk, hogy közös lejátszási listákat tett elérhetővé a Fender az Apple Music-on, most viszont  csak Apple termékeken reklámozzák a Fender Play-t.

Aki kedvet kapott hozzá, az elsőnek próbálja ki a 30 napos próbaidőt, s ha bevált, akkor havi 20 dollárért (kb. 5 500 Ft) igénybe veheti a tanórákat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!