Ezek az iOS 11 harmadik bétájának újdonságai

HusztiD 2017.07.12. 13:55 iOS, Videók 0 db 574

ios-11-beta-3-changes-features

Az Apple hétfő este folyamán elérhetővé tette a fejlesztők számára a legújabb szoftvereket, melyek között ott volt az iOS 11 beta 3. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, az újdonságokat egyelőre csak a regisztrált fejlesztők próbálhatják ki, valamint minden egyes verziónál csiszol a kisebb-nagyobb funkcionalitásokon a kaliforniai vállalat.

Ezúttal a 9to5Mac csapata állt elő egy remek videóval, melyben bemutatják azt a több mint 20 új funkciót, amit belepakoltak az almások a harmadik bétába. Például kicsit módosul iPad-en az alkalmazásokból való kilépés, valamint most már a dock-on lévő mappákba is belepakolhatunk appokat. A Notification Center szintén frissült egy kicsit, valamint az Apple Music-on belül kisebbek, esztétikusabbak lettek a dalszövegek. Aki olyan felhőalapú szolgáltatásokat használ mint a Dropbox, annak jó hír, hogy ezt illetően is javítottak egy kicsit a Fájlok alkalmazáson belül – mondjuk a végleges kiadásig még biztos tovább fejlesztik.

Ha minden jól megy, akkor nagyjából két hónap múlva tölthető lesz az iOS 11, valamint az iPhone 8-ról egyaránt lehull a lepel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!