Üvegszerű, tükröződő kivitelben is elérhető lesz az iPhone 8

HusztiD 2017.07.11. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 416

35477207332_3661cf4224_b

Az eddigi szóbeszédek alapján nem igen lesz panaszunk az iPhone 8-ra, ha a legtöbb dolog valós lesz, ugyanis korábban idézőjelesen megtudhattuk, hogy milyen újdonságokkal érkezik. Az OLED kijelzőt már szinte biztosra vehetjük, ami mellett üvegborítású dizájnt és vezeték nélküli töltés technológiát kap. Ezúttal pedig a már jól ismert Benjamin Geskin szellőztetett meg újabb infókat.

A legújabb szóbeszédek szintén egy megbízható, ám meg nem nevezett forrásra támaszkodik. Ezen információk alapján az iPhone 8 kevesebb színben lesz elérhető, mint az iPhone 7. Pontos színeket ugyan nem közöltek, de a fekete és fehér modelleket biztosra vehetjük, ami mellett esedékes egy arany vagy rozéarany szín. A negyedik variáció pedig egy üvegszerű, tükröződő hatást fog kelteni. Bővebben nem írt Geskin róla, de feltehetően olyasmi lehet, mint az előző évi iPhone 7 készülékeknél a kozmoszfekete kivitel.

Szerencsére már csak két hónapot kell várnunk, hogy hivatalosan bemutassa Tim és csapata a 2017-es iPhone felhozatalt. Mi már nagyon várjuk, hiszen az elmúlt hónapok alatt megannyi érdekes pletykáról olvashattunk. Reméljük, hogy a tizedik évfordulós telefon valóban méltó lesz elődeihez és igazán nagyszerű újdonságokkal érkezik kerül piacra!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!