Az Apple kiadta az iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 és a tvOS 11 harmadik bétáját

HusztiD 2017.07.11. 09:55 iOS, macOS, tvOS, watchOS 1 db 295

ios-11-16-9

Csak úgy repül az idő, ugyanis az Apple valamivel több, mint egy hónapja jelentette be legújabb rendszereinek főverzióit, melyeknek tegnap este adták ki a legújabb verzióit. Név szerint az iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 és a tvOS 11 harmadik bétája vált elérhetővé a fejlesztők számára.

A béta tesztben résztvevőknek még várniuk kell egy kicsit, ugyanis számukra még mindig csak az első béták tölthetőek le. Feltehetően pár órán, esetleg napon belül elérhetővé válik nekik a második béta. Érdemes tudni, hogy a fejlesztőknek és a béta programban résztvevőinek szánt kiadásoknál vannak eltérések a fő verziói bétáknál. Előbb mindig a fejlesztők kapják meg a szoftvereket tesztelés céljából, majd hetekkel ezt követően a programban regisztráltak egyaránt tölthetik.

A mostani kiadásokban egyébként kisebb újítások és hibajavítások történtek. iOS 11-nél például az Apple módosított a Vezérlőközpontban lévő Wi-Fi ki-be kapcsoló funkción, valamint új Siri hangok elérhetőek lettek a brazíliai portugál, kanadai francia, holland és svéd nyelvekben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Majkiii - 2017.07.11. 11:42

    Komolyan mondom ezek a bétás szalagcímek mindig olyan hatàst érnek el nálam mint az ios térkép navigáció tükörfordítású szövegei: FORDULJ JOBBRA AZ xy UTCÁRA…..(pupilla tàgul)…. 5 km utàn!

Szólj hozzá Te is!