Lehúzza a rolót a Jawbone

HusztiD 2017.07.10. 15:55 Egyéb 1 db 273

jawbone-up2-fitness-tracker

A korábban szebb napokat megélt Jawbone hamarosan teljesen lehúzza a rolót. A vállalatot még 1998-ban alapították, akik első körben Bluetooth-os kiegészítőket gyártottak. Az utóbbi évek folyamán pedig beléptek a fitnesz-kiegészítők piacára, ahol az UP sorozatukkal viszonylag nagy népszerűségre tettek szert.

Sajnos semmi sem tart örökké, s az olyan rivális gyártók, mint az Apple, Pebble, vagy a Fitbit termékek megjelenésével egyre jobban szorultak vissza. Bő egy évvel ezelőtt még úgy tűnt, hogy van még számukra remény, hiszen klinikai minőségű kiegészítőket terveztek piacra dobni, de ebből nem igazán lett semmilyen eredmény.

A vállalat fejesei sajnos bejelentették, hogy úgynevezett likvidációs folyamat veszi kezdetét. Ez nagyjából annyit tesz, hogy a még megmaradt termékeket kedvezményes áron vásárolhatják meg a felhasználók a viszonteladóktól.

Ti hogy álltok? Használtok valamilyen fitnesz kiegészítőt vagy okosórát? Ha igen, akkor mit és miért pont azt?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2017.07.10. 21:16

    Mekem egy Withings Activeté oram van. Nagyon szemezek a SteelHR verzioval ami most már Nokia néven lesz elerheto, hisz felvasarolta a ceget a Nokia. Jo cucc es birja az elem 4-5 honapig. A SteelHR meg aksis es majd egy honapot bir egy feltoltessel.

Szólj hozzá Te is!