Ennyit változott az Apple Park az elmúlt két évben

HusztiD 2017.06.29. 13:55 Apple, Videók 1 db 263

apple-park-overhead

Az utóbbi két évben hónapról hónapra láthattuk, hogy mennyit haladott a kaliforniai vállalat az új főhadiszállásának építkezésével. Ezúttal a Planet Labs csapata állt elő egy új, 18 másodperces videóval, amin az általuk készített műholdas felvételek láthatóak egészen 2015 szeptemberétől napjainkig.

Ugyan nem hosszú a videó, de érdemes megpillantani, hiszen pár másodpercben láthatjuk, hogy mennyire haladtak az almások. Például egész jól kivehető, ahogyan elkezdték csinálni az olyan melléképületeket, mint a Steve Jobs előadóteremet, vagy éppen az Apple wellness centert. Az utóbbi hónapokban ugyan zöldült az Apple Park, azonban az ezt követő időszaktól lesz csak igazán feltűnő, mikor véglegesen befejeződnek az építési munkálatok és megkezdődik a parkosítás.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben az idei évben készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Maket - 2017.06.29. 19:05

    Ja de jó. Remelem lesz Könyv is és megvehetjük 575’000Ft-ért.

Szólj hozzá Te is!