Ezek az iOS 11 második bétájának újdonságai

HusztiD 2017.06.27. 17:55 iOS, Kiemelt hírek, Videók 1 db 701

maxresdefault (1)

A június 5-i WWDC 17 konferencia után az Apple azonnal elérhetővé tette a legelső iOS 11 bétát a regisztrált fejlesztőik számára. Ekkor beszámoltunk az új operációs rendszer 100 legjobb újdonságáról a 9to5Mac csapatának köszönhetően. Napokkal ezelőtt pedig megjelent az iOS 11 második bétája, ami ismételten számos újdonságot hozott az előző kiadáshoz képest.

Ezúttal szintén a 9to5Mac csapatáé az érdem, akik ismét összeszedték a legérdekesebb újdonságokat. A legújabb videóban például láthatjuk az egyik legérdekesebb új funkciót, a ‘ne zavarjanak vezetés közben’-t. Lényege, hogy volán mögé ülve bekapcsoljuk, így a telefont csak hangvezérléssel tudjuk irányítani, hogy minél kevésbé legyen figyelemelterelő. Természetesen a kapott SMS-eket sem látjuk mindaddig, ameddig a feladó azt nem írja majd, hogy sürgős, hiszen ekkor a telefon jelez, hogy valami nagyon fontosat szeretnének megosztani részünkre.

Ezen felül frissült az Apple Maps egyaránt, ami a Flyover nézetben használja a giroszkópot, valamint képernyőfotó készítése közben elérhetővé vált az azonnali megosztás. Ha mindez nem lenne elég, akkor még a Safariban szintén kaptunk egynéhány hasznos újdonságot.

Az eddigiek alapján hogy tetszik számotokra az iOS 11?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Djc - 2017.06.27. 18:04

    Instant get!

Szólj hozzá Te is!