A vártnál jóval kevesebb iPhone 8-cal indul rajtnak az Apple

HusztiD 2017.06.27. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 292

iphone-8-size-comparison

A régóta pletykált iPhone 8-ról eléggé sokat olvashattunk az elmúlt hónapok folyamán. Ezekhez híven az új telefon egy 5,8 colos OLED kijelzővel lesz felszerelve, azonban pont emiatt fog késni – legalábbis erről számolt be a Digitimes, akik egy meg nem nevezett ipari forrásra támaszkodnak.

Ha igazak az oldal mostani értesülései, akkor az OLED kijelzők kapcsán az almások fő partnere a Samsung, akik gyártási nehézséggel küzdenek. Elviekben szeptemberre kevés kijelzőt tudnak legyártani, így az Apple nagyjából 3-4 millió iPhone 8-cal vághat neki a rajtnak. Korábbi szóbeszédek szerint az Apple az idei év végéig 50-60 millió iPhone 8-at tervez leszállítani, de ha valóban csúszni fognak a Samsung miatt, akkor ennél lényegesen kevesebbet fognak tudni legyártatni.

Természetesen ezek is csak újabb pletykák, a Digitimes pedig mindig kétes dolgokat közöl le. Reméljük, hogy nem lesznek valósak a mostani értesüléseik, s az Apple-nek sikerül egy olyan készletet betáraznia, amivel nem kell majd hosszú heteket várniuk az előrendelőknek, mint mondjuk az iPhone 7 megjelenésekor.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!