Ezeket érdemes tudnod az iMac Próról és kiegészítőiről

HusztiD 2017.06.09. 10:25 Kiemelt hírek, Mac 1 db 326

new_2017_imac_pro_accessories

Igencsak tartalmas volt a hétfő este, hiszen nem csak új szoftvereket, de mellettük hardvereket is bemutatott az Apple. Közöttük az egyik legnagyobb meglepetés talán Mac fronton történt, ugyanis az almások nem csak új iMac modelleket jelentettek be, hanem ennek a professzionális változatát.

Ekkor több lényeges dolgot megtudhattunk róla, viszont akadtak kérdések, melyek még megválaszolatlanok maradtak. A legfrissebb infók szerint azonban van egy pár rossz hírünk. Tudjuk nagyon jól, hogy az iMac Pro asztroszürkében lesz elérhető, ami mellé természetesen ugyanilyen színű kiegészítők társulnak, ami eléggé vagány összhatást kelt.

No de mi van akkor, ha valaki külön vásárolna asztoszürke trackpadet, egeret, vagy billentyűzetet? A hivatalos infók alapján erre nem lesz lehetősége. Ezek a kiegészítők erősen limitáltak lesznek, s csak azok részesülhetnek benne, akik a bitangerős iMac Próval rendelkeznek. Feltehetően eBay-en és egyéb oldalakon megvásárolhatóak lesznek ezek a kiegészítők, de azt biztos aranyáron fogják kínálni.

A másik infó pedig a memóriát illeti. Tudjuk jól, hogy az új iMac Prót akár 128 GB memóriával is kihozhatjuk. Ez mind szép és jó, azonban rossz hír, hogy ezt mi nem fogjuk tudni bővíteni. Ergo aki 32 GB RAM-mal hozza ki a gépet, annak csak azzal kell a továbbiakban beérnie. Valamint ha meghibásodna, akkor mi nem fogjuk tudni cserélni, csupán az Apple, vagy egy hivatalos szervizpartnere.

Mondjuk az utóbbi időben megszokhattuk, hogy az Apple kevésbé szerelhető gépeket dob piacra, így aki az új iMac család bármelyik tagjára vágyik, annak érdemes lesz erősen elgondolkodnia, hogy milyen konfigurációval hozza ki az adott masinát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Scania - 2017.06.09. 16:19

    A képeken és videókon nagyon upgrade-elhetônek tűnik a RAM.

Szólj hozzá Te is!