Újabb hangulatos videókkal folytatja a ‘hogyan készíts’ sorozatát az Apple

HusztiD 2017.06.06. 15:55 iPhone, Videók 0 db 144

maxresdefault

Az utóbbi hetek folyamán az Apple elindította a ‘how to shoot’ videósorozatát YouTube csatornáján, ahová hétről hétre raknak fel újabb videókat. Ezek a felvételek leginkább az iPhone 7 és 7 Plus tulajainak szólnak, de természetesen más iPhone készülékkel rendelkező felhasználók egyaránt megismerkedhetnek az alapokkal.

Ezúttal pedig három új videót raktak fel a kaliforniaiak. Az elsőben a háttérvilágításos képeknél adnak egy-két jó tanácsot, majd az utóbbi kettőben az iPhone 7 Plus tulajoknak kedveznek. Tudjuk, hogy az 5,5 colos telefonnal lehet portré módot készíteni, de például azt tudtátok-e, hogy lehet csoportos portré módot is? Nem, akkor mire vártok még? Érdemes megnézni az alábbi három videót!

Egyébként a receptek nagyon egyszerűek. Először találjuk meg a megfelelő szöget, alanyt és hátteret, majd a fókuszálás és az exponálási funkciók segítségével tudjuk még inkább elvégezni a beállításokat, amivel még nagyszerűbbé tehetjük képeinket. Valamint nem árthat a HDR funkció bekapcsolása sem, hiszen bizonyos esetekben jobb színeket hozhatunk ki felvételeinkből.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!