Itt az Amazon új ketyeréje, az Echo Show

HusztiD 2017.05.10. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 320

amazon-echo-show

Az Amazon hivatalosan felfedte a leplet az Echo család legújabb termékéről, az Echo Show-ról. Tudjuk nagyon jól, hogy a tech vállalat már korábban beszállt erre a piacra, hiszen három évvel ezelőtt dobták piacra az Alexa hajtotta Echo-t, aki lényegében a nappaliban lévő virtuális asszisztensünk szerepét töltötte be.

Na az Echo Show lényegében ugyanez lesz, csupán egy 7 colos érintő kijelzővel szerelt variánsa, ami egy kicsivel több mindenre képes. Az Echo Show-t szintén a nappaliba és a konyhába szánja az Amazon, általa pedig immáron videóhívásokat kezdeményezhetünk, ami mellett akár YouTube videókat nézegethetünk. Amennyiben zenelejátszásra használjuk a terméket, akkor a kijelzőn az adott zeneszám dalszövegét olvashatjuk.

Magában a készülékben egy Dolby hangszóró található meg, amely nem csak tiszta hangzást ígér, de egyben dinamikus basszusokat egyben. A Show-ban összesen 8 mikrofon található meg, így helyezzük bárhová az új kiegészítőt, az hallani fogja, ha hozzá beszélünk.

Az Amazon Echo Show 229,99 dollárért rendelhető elő Amerikában, a hivatalos megjelenés pedig június 28-án lesz. Ekkor már pont túl leszünk a WWDC-n, amin bemutatkozhat az Apple saját fejlesztésű Echo riválisa, amiről az utóbbi két hétben szóltak a pletykák. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e riválisa az Amazonnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2017.05.11. 12:35

    Úgy szeretném, ha ismét vezető,szerepet játszana az Apple és nem mások után kullogna :(

Szólj hozzá Te is!