Ilyen a funkciósávval felvértezett iPhone 8 koncepció

HusztiD 2017.05.08. 15:55 iPhone 2 hozzászólás 620

iphone-8-function-area

Az elmúlt hónapok folyamán jóformán számtalan alkalommal olvashattunk az iPhone 8-ról. Több pletyka látott napvilágot ezt illetően, azonban korábban olyan hírek is voltak, mely szerint az Apple teljesen elhagyja a fizikális Touch ID-t, helyette pedig egy úgynevezett funkciósávot mutat be a telefon alsó részén.

Ezúttal a már jól ismert iDropNews csapata álmodta meg a legújabb koncepciót. Lényegében fogták a korábbi egyik elképzelésüket, amit újra átgondoltak azzal kapcsolatosan, hogy milyen lehet az, ha valóban bele kerülne ez a sáv. Ahogyan az alábbi képeken láthatjuk, az itteni felületen könnyedén felvehetnénk vagy visszautasíthatnánk a bejövő hívásokat, illetve különféle programokban szintén hasznos kiegészítéseket nyújtana. Például képszerkesztésnél könnyebb lenne elforgatni az adott képet, valamint zenelejátszásnál szintén elérhetőek lennének az alap vezérlőfunkciók.

iphone-8-function-area-idrop-news-exclusive-1 iphone-8-function-area-idrop-news-exclusive-2 iphone-8-function-area-idrop-news-exclusive-3 iphone-8-function-area-idrop-news-exclusive-5 iphone-8-function-area-idrop-news-exclusive-7

Na kinek hogy tetszik a funkciósávos iPhone 8 koncepciója?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. G - 2017.05.09. 01:23

    azt a beszédhangszórót körülölelő kijelzőt azért megnézném a valóságban. plusz ez az egy tengelyen szimmetrikus tényleges kijelző is véleményes számomra.

  2. Fap Fap Fap - 2017.05.16. 01:39

    Ratyi

Szólj hozzá Te is!