KGI: egy-két hónapot csúszik az iPhone 8

HusztiD 2017.04.25. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 403

c-krspdwaaau8ml-jpg-large

A KGI méltán híres elemzője, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, hiszen legutóbb arról számolt be, hogy egy-két hónapot késhet az Apple az iPhone 8 piacra dobásával. Tudjuk nagyon jól, hogy a korábbi pletykák eléggé vegyesek voltak, azonban ezek zöme szeptemberi megjelenést ígért.

Kuo szerint az Apple-nek gyártási nehézségei vannak, ugyanis magyarán mondva megpróbálnak minden jót belepakolni a telefonba. Ennek kapcsán pedig az almások beszállítói képtelenek a megfelelő ütemben a komponensek legyártására, így egy-két hónapot csúszhatnak az iPhone 8 piacra dobásával. Ez nagyjából egy október-november végi megjelenést rejt magában.

A piacon ekkorra már több olyan telefon lesz, amely megfelelő alternatívát kínál, azonban az elemző úgy hiszi, hogy aki iPhone 8-at szeretne venni, az úgyis kivárja az időt. Elviekben az iPhone 7s modellek nem lesznek a késés áldozatai, így azokat időben piacra tudják dobni a kaliforniaiak. Azonban Kuo szerint sem az iPhone 8 mellett eltörpül majd a 7s iránti kereslet.

Ha valóban helyesek az elemző számításai, akkor jóformán a karácsonyi ünnepekre hiánycikk lesz a telefon. Mondjuk nem kell messze menni, ugyanis ha visszaemlékszünk előző év őszére, akkor tudhatjuk, hogy az iPhone 7 Plus modellekre is akkora érdeklődés mutatkozott az első hónapokban, hogy a megrendelőknek hosszú heteket kellett rá várniuk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!