Ming-Chi Kuo szerint a Galaxy Note 8 lesz az iPhone 8 igazi vetélytársa

HusztiD 2017.04.19. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 527

iphone-8-concept11

A KGI elemzője viszonylag régen hallatott magáról, azonban most újabb beszámolóval állt elő az Apple-t és a Samsung-ot illetően. Kedvenc szakink nem csak az ősszel érkező iPhone 8-ról osztott meg apróbb infókat, de felmerült a Samsung Galaxy S8 és a Note 8 egyaránt.

Kuo először elmondta, hogy a Galaxy S8 ugyan nem rossz, de nem igazán hozza majd azt a fajta átütést, amit a piac várna tőle. Mindezt persze annak ellenére állítja, hogy nagyobb érdeklődés fogadja az új telefonokat, mint ahogyan azt előrejelezték. Ha helyesek a számításai, akkor az idei év folyamán nagyjából 50-55 millió darabot adhatnak el belőle.

Elviekben a Galaxy Note 8 lesz az iPhone 8 igazi riválisa, melynek fő újdonsága a dupla kamera lesz. Amennyiben helyesek Kuo jóslatai, akkor a telefon egy darab 12 megapixeles széles látókörű CIS lencsét kap, ami mellett lesz egy 13 megapixeles teleobjektív. Az elemző szerint a Note 8 kamerái nagyjából egy szinten lesznek az iPhone 8-éval.

Ami az iPhone 8-at illeti, ott pedig a széltől szélig terjedő kijelző lesz a fő újdonság. Ugyebár az Apple itt is fejleszt a kamerákon, valamint a hardvereken, azonban a felhasználók számára mégis az új, lényegében káva nélküli OLED kijelző lesz a nyerő.

Kicsit messze még az ősz, de érdekes lesz megnézni, hogy hogyan alakulnak majd a két óriásvállalat eladásai. Egyelőre a Galaxy S8 tűnik sokak számára jó választásnak, viszont ősszel lesz igazán kiélezett a helyzet, mikor az Apple úgyszintén kiadja legújabb üdvöskéit, amire jóformán egyből a Galaxy Note 8-cal válaszolhat a Dél-koreai vállalat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!