Továbbra is az Apple a legintimebb márka

HusztiD 2017.04.04. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 219

apple-store

Legutoljára másfél éve készült egy ehhez hasonló felmérés, ahol arra keresték a választ, hogy melyik a világ legintimebb márkája. Ekkor ugyan csak az Egyesült Arab Emírségek emberei kapták a főszerepet, azonban az MBLM legújabb kimutatásában az Emírségek mellett az Egyesült Államokat és Mexikót is figyelembe vette.

Összesen 6 ezer embert kérdeztek meg. Több kérdés volt a márkákat illetően, hogy hogyan viszonyulnak hozzájuk, s így született meg az eredmény. Első helyen továbbra is az Apple tanyázik, akiket a második helyen a Disney, majd harmadikon az Amazon követ. Szakértők szerint igenis nagy összefüggés van a között, hogy hogyan vonzódnak az emberek egy márkához, ugyanis egy-egy vállalat számára ez jelenti magát a gazdasági fejlődést. Remek példa erre az Apple és az iPhone párosa, hiszen emberek milliói rajonganak az egyik legszemélyesebb tárgyukért, az almás telefonjaikért.

mblm

Ha ellátogattok az MBLM oldalára, akkor ott külön-külön rászűrhettek, hogy mi a helyzet az adott régiókban, valamint akár korosztály szerint szűkíthetitek a keresést. Illetve ha lenyitjátok az adott vállalatokat, akkor egy remek diagram segítségével azt szintén láthatjátok, hogy milyen karakterisztikába sorolhatóak az emberek válaszaik alapján, valamint hogy milyen gyakran használják a termékeiket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!