Számos újdonsággal frissült a Super Mario Run

HusztiD 2017.03.24. 14:55 Játékok 0 db 330

h2x1_smartdevice_supermariorun

A Nintendo még december elején tette elérhetővé a Super Mario Run-t az iOS készülékekre, amelyet a kezdeti időben eléggé nagy népszerűség örvendett. Tegnap viszont megérkezett a játék Androidos változata, ennek örömére pedig megkapta a 2.0-ás frissítést az iOS-es testvére, amely számos újdonságot hozott.

Az első és egyik talán legfontosabb újítás, hogy ezentúl több játszható karaktert tett elérhetővé a Nintendo, mint például Yoshi. Ha a Toad Rally-n játszunk vele, akkor több színben egyaránt elérhető lesz a szereplő. A leírás szerint mostantól kicsivel több kontent található meg a játék ingyenes változatában, az egyik ilyen újdonság a Bowser challange, valamint megjelent a könnyű mód, ami mellett egyben sokkalta kezelhetőbb lett a játék az újoncok számára.

Természetesen ezek mellett még apróbb hibajavításokat eszközöltek a Nintendo fejlesztői. Aki még nem szerezte volna be, annak érdemes tudnia, hogy maga a játék ingyenesen tölthető le, viszont ez csak az első 4 világot rejti magában. Aki többet szeretne, az bizony 9,99 eurós áron tudja feloldani a teljes kontentot.

Super Mario Run (AppStore Link) Super Mario Run
Fejlesztő: Nintendo Co., Ltd.

Besorolás: 4+3.66061

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!