Szinte biztos, hogy nem az Apple Parkban lesz az új iPad bejelentés

HusztiD 2017.03.16. 11:57 Apple, Videók 0 db 209

steve-jobs-theater

Tudjuk jól, hogy az Apple Park hamarosan megnyitja kapuit az almások számára, hiszen már nagyjából el is készült a monstrum. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Duncan Sinfield legújabb drónfelvétele. Igaz eddig mindig az adott hónapok végén kaptuk meg a légi felvételeket, azonban most hagyományt szakító módon hó közepén kaptunk egyet.

Igazából nagyon sokat már nem lehet elmondani, hiszen látható, hogy nagyjából minden épülettel elkészültek, csupán kisebb munkálatok szükségesek. Ha megnézzük a mostani videót, akkor abban jól látható az ezer fős Steve Jobs előadóterem. Voltaképp ez lesz az Apple számára a jövő előadóterme, hiszen itt lepleznek majd le fontosabb termékeket, valamint a későbbiek folyamán itt rendezik meg a szokásos évi WWDC konferenciáikat. Ha alaposan megnézzük, akkor jelenleg még tartanak a munkálatok, így biztosan nem itt lesz az iPad bemutató.

Egyelőre csak pletykák mennek a bemutatóról, de ha minden igaz, akkor már napokon belül okosabbak leszünk, hogy mikor és hol lesz az event.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amelyet már április folyamán elfoglalnak az almások. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!