Nintendo: nem lesz több tartalom a Super Mario Runhoz

HusztiD 2016.12.23. 14:55 Egyéb, iOS 3 hozzászólás 375

super-mario-run-iphone-ipad

Egy héttel a Super Mario Run megjelenését követően érdekes hírek ütötték fel a fejüket. A Wall Street Journal egy új beszámolója szerint a Nintendo nem tervez több kontentot kiadni a játékhoz, ergo aki még ki is fizette a 9,99 eurós árat, annak továbbra is csak a meglévő 4 világ pályái lesznek elérhetőek. Sem több, sem kevesebb.

A Nintendo befektetőinek egyáltalán nem tetszik, hogy átlagosan 2,5-ös értékelést kapott a játék az App Store-ban. Szerintük sokkal jobb lenne, ha a vállalat stratégiát váltana, amihez jó példa lehet a Pokemon Go. Nem kellene egybe 9,99 eurót kifizetni a játékért, hanem kisebb értékű vásárlásokkal lehetne úgymond feloldani a teljes játékot.

Néhány befektető ennek ellenére remélte, hogy jövőbeli frissítésekkel újabb kontentokat tesz elérhetővé a Nintendo, de a vállalat egyik szóvivője elmondta, hogy nem terveznek semmilyen egyéb tartalmat kiadni a Super Mario Runhoz. Ahogy kiadták első nap a játékot, az úgy marad, csupán kisebb hibajavítások érkeznek az alkalmazáshoz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Franyi 6 Plus - 2016.12.23. 18:29

    Nem is baj amúgy is egy fos az egész! A Lep’s World sokkal jobb!

  2. KovacsDenes9 -SE- - 2016.12.25. 13:17

    Döntsék el !!!, vagy tegyék fizetőssé, a letöltés pillanatában, vagy legyen elérhető ingyenes az egész játék, mikrotranzakciókkal. Ez a “demó” verzió csak felidegesít engem is sok – sok más emberrel együtt. A játék, meg a hipe ellenére is csak átlagosnak mondható.

  3. Dixx - 2016.12.26. 08:27

    Szerintem meg jó a játék, nemtudom mit vártok az meg hogy fizetni kell érte nem baj. Talán a sok csak wifin okostelefont használónak ez fájó pont, de nemtudom hogy ők dolgoznak-e ingyen?

Szólj hozzá Te is!