Így ellenőrizheted le, hogy jogosult vagy-e az iPhone 6s akkumulátor csereprogramjára

HusztiD 2016.12.02. 17:25 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 2 049

iphone6splus-780x371

Bő egy héttel ezelőtt akkumulátor csereprogramot hírdetett az Apple azon iPhone 6s modellek kapcsán, melyeket 2015 szeptember és októbere között gyártottak le. Természetesen sokatokat érdekelt a program, ezért többen érdeklődtetek, hogy hogyan lehet leellenőrizni, hogy jogosultak vagytok-e rá.

A legegyszerűbben úgy tudjátok ellenőrizni, hogy az iPhone 6s Beállításain belül bementek az Általános fülre, majd a legelső opciónál, az infó almenü alatt megkeresitek a sorozatszámot. Ha ezzel megvagytok, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni az iPhone 6s akkumulátor program oldalára és a kért mezőbe beírni a saját sorozatszámot. Ha ezzel megvagytok, akkor az oldal kiírja, hogy jogosultak vagytok-e a cserére.

Ha a telefonod megfelel a kritériumoknak, akkor nincs más dolgod, mint keresni egy hivatalos Apple szervizt, ahová elviszed a készüléked. Fontos megjegyezni, hogy mielőtt belevágnátok, érdemes egy biztonsági mentést csinálni, majd kijelentkezni az iCloud-ból és a Find My iPhone-ból. Végezetül a beadás előtt a Beállításokon belül minden kontentet törölni a telefonról.

Nem árt tudni, hogyha sérült a készüléked (mondjuk betört a kijelzője), akkor a program igénybevétele előtt azt javíttatni kell, melynek külön költségei vannak.

Egyéb esetekben, vagy hibákkal kapcsolatosan pedig érdemes ellátogatni az iDokihoz, akik szintén készséggel állnak a rendelkezéseitekre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Patrik - 2016.12.03. 11:26

    Én jogosult vagyok, de nem merül le 20%-on. Max ilyen 5-6%-on. Igaz mar egy éves a telefon, megéri ujra cserélni?

    • Attila - 2016.12.07. 22:08

      Ez engem is érdekelne.

Szólj hozzá Te is!