Tim Cook beszélt a kiterjesztett valóságról

HusztiD 2016.10.21. 17:25 Tim Cook 1 db 158

tim-cook-office

A BuzzFeed News-nak sikerült az Apple vezérigazgatóját kifaggatni kicsit az augmented reality-ról, vagyis a kiterjesztett valóságról. Nem ez az első eset, hogy Cook a témáról beszélt, de most újabb érdekességeket osztott meg a nagyérdeművel, ami utalást adhat arra, hogy mit tervez a jövőben az Apple.

Az interjúban Tim röviden elmondta, hogy a VR-nek ugyan vannak remek lehetőségei, de nem hisz abban, hogy jobb lenne, mint a kiterjesztett valóság. Illetve abban sem bízik, hogy helyettesíteni tudná magát az emberi kontaktot a valósággal. Kedvenc CEO-nk elmondta, hogy sok időbe telik, mire elterjed az AR, hiszen iszonyatosan nehéz azt megfelelő módon kidolgozni. Elmondása alapján ha egy ilyen technológiával ki tudod terjeszteni a valóságot, akkor nem szabad, hogy pont ez szabjon egy újabb akadályt.

Természetesen az AR-nek és VR-nek egyaránt megvannak a maga sajátosságai és erősségei, de érdemes lesz kivárni, hogy mégis milyen irányba mennek el a tech vállalatok. Valamint Tim már annyit beszélt a kiterjesztett valóságról, hogy még az sem kizárt, hogy hamarosan bemutatnak valami egészen új elképzelést.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tolembol - 2016.10.22. 09:18

    A valosag kiterjeszresenek utja a hazugsag!
    Jo az, csak szeretni kell!

Szólj hozzá Te is!