Hamarosan végső alakot ölt a Campus 2!

HusztiD 2016.10.03. 09:55 Apple, Videók 0 db 159

campus-2-spaceship-glow-oct-2016-1

Kezdetét vette egy újabb hónap, ennek apropóján pedig megérkeztek a legújabb drónvideók az Apple még épülőfélben lévő új anyahajójáról. Ha hónapról hónapról követitek a videókat, akkor láthatjátok, hogy mennyit haladtak a kaliforniaiak: lassan már tényleg befejezik a munkálatokat.

Ahogyan láthatjuk, magát a főhadiszállást és a többi épületet is elég szépen felhúzták, miközben már mindegyiken ott vannak a felszerelt napkollektorok. Egyedül még talán maga a Campus 2 szenved benne hiányt, hiszen két blokk marat még lefedetlenül, illetve helyenként még nincsenek teljesen felszerelve. Ha megnézzük a felvételeket, akkor láthatjuk, hogy már a világításokat egyaránt felszerelték, valamint egyre inkább kezdenek alakot ölteni az épületek.

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben az idei év végére készül el, illetve jövő januárban már beköltözhetővé válik a jelenlegi tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!