Ming-Chi Kuo ismételten beszélt az iPhone 8-ról

HusztiD 2016.09.30. 10:25 iPhone, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 1 087

iphone-8

Ezen a héten már nem először hallunk az iPhone 8-ról, ugyanis mint tegnap kiderült, az Apple izraeli irodájában pont így hívják a következő évi modellt. Nem mellesleg kedvenc elemzőnk már a hét első felében hallatott magáról az iPhone 7 kapcsán, azonban most ismételten megosztotta gondolatait.

Kuo szerint a jövőre érkező iPhone 8 teljesen üveghátlapot kap, ami leginkább az iPhone 4 modellek dizájnára fog hasonlítani. A jelenleg piacon lévő kozmoszfekete szín egy remek lépés az üvegre való átállás felé a szakértő szerint, viszont azt is elmondta, hogy az új szín nagyon karcolódik, így ésszerű lesz, ha az Apple inkább üvegre tér át, ami elvileg jóval ellenállóbb lesz a karcokkal szemben. Szerinte egyértelműen látszik, hogy nagy a kereslet a fényes kivitel után, hiszen a rendelések 30-35 százalékát teszi ki a Jet Black.

Ha helyesen tippel kedvenc szakértőnk, akkor az új modellen szintén 2.5D-s üveg lesz a 3D-s helyett. Hogy miért? Mivel ez jobb, strapabíróbb és úgymond kiforrottabb. A jelenlegi 7-es modelleken egyébként 2.5D-s üveg van, ami a kevésbé lekerekített széleket jelenti, míg a 3D a teljesen lekerekítettet jelenti, mint amilyen mondjuk a Samsung Edge modelljeiben van.

Végül pedig azt is megosztotta velünk hogy az Apple jövőre áttér a rozsdamentes acél bevonatra, ám ez csupán a felsőbb kategóriás modellekben lesz elérhető. Hogy pontosan mit ért ezalatt, az nem tudott, de lehet, hogy hasonló lesz, mint a mostani kozmoszfekete, ergo csak a 128 és 256-os kiadásoknál fog megjelenni.

Mi pedig azt mondjuk, hogy elsőnek várjuk meg, mire az Apple beéri magát az iPhone 7 megrendeléseivel, utána majd ráérünk az iPhone 8-ra fókuszálni, hiszen csaknem egy év van még a hivatalos felfedéséig.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Krisz - 2016.09.30. 11:13

    Ez a cho azt is leirhatna higy a passziv hutes hogyan is lesz megvalositva uveghatlappal..
    Hogy nem unjak a hulyesegeket

    • Ács Ferenc - 2016.09.30. 22:01

      Volt már üveg hátlap.
      Másrészt ha tokban van akkor sincs gond a hűtéssel.

  2. Krisz - 2016.10.01. 12:03

    A 4esre gondolsz????ahozkepest kicsit megvaltoztak a dolgok odabent….de mind1

  3. Rendes Milán - 2016.10.02. 10:25

    MacBookba is meg tudták oldani,meg az eddigi iPhoneokban is.Azért vannak a mérnökök,hogy megoldják,nem? Ugy nem fogja az Apple kiadni a telefont,hogy szar,vagy éppen felrobban(mint a Samsungnál,mert ugye kapkodni kell az Apple miatt).

  4. Krisz - 2016.10.02. 16:55

    Megoldjak csak oldalra lehetne kihelyezni mint a 4szerianal de velemenyem szerint az keves lene mert az entennat is oda kell rakni…mas opcio nincsen

Szólj hozzá Te is!