Ezentúl a Deloitte is besegít az Apple-nek

HusztiD 2016.09.29. 11:57 Apple 0 db 180

apple-deloitte

Az Apple pár órája jelentette be, hogy új partneri megállapodást kötött a Deloitte-tal, melynek köszönhetően ígéretes alkalmazásokat várhatnak a vállalati szféra dolgozói. Hasonló ez ahhoz, mint amit az IBM és SAP párosával csináltak korábban. Apropó, az IBM-mel igencsak jövedelmező a kapcsolatuk a kaliforniaiaknak.

Ezúttal szintén ugyanez a helyzet, hiszen az új megállapodásnak köszönhetően hasznos alkalmazásokat várhatunk. Vagyis pontosabb ezt inkább csak a vállalati szektorban dolgozók fogják kihasználni, hiszen számos iPad és iPhone-ra szánt appot készítenek majd az elkövetkezendő időszakban. Természetesen ezek az App Store-ban nem lesznek elérhetőek a mezei felhasználók számára, hiszen célirányos fejlesztések lesznek egy-egy nagyvállalatra nézve.

A Deloitte-ról dióhéjban annyit érdemes tudni, hogy leginkább pénzügyekkel, adóval és ehhez kapcsolódó tanácsadásokkal foglalkoznak, így várhatóan ehhez kapcsolódóan érkeznek majd újabb pénzügyi programok. Kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz sikeres a két vállalat együttműködése.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!