Elkészült az augusztusi drónfelvétel a Campus 2-ről

HusztiD 2016.08.08. 13:56 Apple 0 db 105

campus

Kicsikét késve ugyan, de végre megérkezett az augusztusi dróntúra a Campus 2-ről. A felvételekkel ismételten Matthew Roberts állt elő, aki mondhatni szokásához híven jól körbejárta a jelenleg még építkezés alatt álló területet.

Ha összehasonlítjuk a mostani felvételeket az egy hónappal ezelőtti állapothoz képest, akkor szemmel látható, hogy mennyi mindennel haladtak a kaliforniaiak. A legújabb videóban leginkább a különféle melléképületeké volt a főszerep, mint a kutatóintézmény, a 3 ezer négyzetméteres fitnesz terem, vagy a 600 ezer négyzetméteres parkolóé, ami már szolár panelekkel van lefedve. Na de nézzétek meg ti magatok a legújabb felvételeket:

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei év végére készül el, illetve jövő januárban már beköltözhetővé válik a jelenlegi tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!