Dizájnos tokra vágysz? Akkor a Mahalo tokokat neked találták ki!

HusztiD 2016.07.20. 18:59 iPhone, Kiemelt hírek Dizájnos tokra vágysz? Akkor a Mahalo tokokat neked találták ki! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 964

Got-my-head-up-in-the-clouds-with-these-Dreamcatcher-Cases-Tag-your-BFF-and-visit-www.mahalocases.co_

Mahalo – egy hawaii szó, mely köszönetet, hálát jelent. Mondhatni, hogy ezt az irányvonalat képviseli az iPhone tokokat gyártó vállalat, hiszen termékeikben visszaköszön a hála és harmónia párosa. Többek között ezen szavakkal lehet leginkább jellemezni a termékeket, hiszen teljesen új köntösbe bújtatják szeretett almás telefonjainkat.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én személy szerint mindig komoly csatát vívok a tokok terén. Manapság kismillió féle-fajta tok és egyéb kiegészítő van az Apple telefonjaihoz, melyek közül nehéz a megfelelőt kiválasztani. Nem mellesleg ez akkor igaz, ha minőséget keresünk, ugyanis minőségi és egyben dizájnos termékeket egészen nehéz találni, illetve sok esetben méregdrágák.

Mahalo (3)

Az iDoki jóvoltából kaptunk egy pár Mahalo tokot, melyek nagyon elnyerték a tetszésünket. Nem csak több szín, de különféle minták közül választhatunk: a már jól bevált álomcsapdától az igényes mintákon át biztosan megtaláljátok a számotokra megfelelőt. Természetesen unibody tokokról beszélünk, melyeket nem csak a hölgyek számára, hanem a férfiak figyelmébe egyaránt ajánljuk.

Mit érdemes tudni? Első körben mondjuk azt, hogy hamisítják a tokokat, így nem árt velük vigyázni, hiszen számos silány minőségű kópiát árulnak a piacon. A másik dolog pedig, hogy a Mahalo tokokat lényegében két részre oszthatjuk: vannak szilikon és sima műanyag borítású tokok. Az előbbieket 6990, míg utóbbiakat 5990 forintos áron rendelhetitek meg.

Mahalo (2)

A Mahalo teljes kínálatát egyenesen az iDokitól szerezhetitek be akiket Budán a Budagyöngyében, Pesten a Báthory utcában találhattok meg. Érdemes ellátogatni, hiszen a Mahalo tokokon kívül egyéb tucat kiegészítőt szerezhettek be kedvenc Apple termékeitekhez. További kérdés esetén nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén elérhetitek őket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!