Júniusi dróntúra: egyre látványosabb a Campus 2

HusztiD 2016.06.01. 13:56 Apple 0 db 168

campus-2-june-1-2016

Hó eleje van, így ismételten megkaptuk a legfrissebb drónfelvételeket a jelenleg még épülőfélben lévő Campus 2-ről. Az utóbbi hónapok folyamán egyre szembetűnőbbek a változások, ami ezúttal sincs másképp, hiszen a májusi állapothoz képest rengeteg mindenre haladtak a munkások.

A 11 ezres parkolóhely csaknem háromnegyedét fedték már le napkollektorokkal. Mellette pedig nem szabad magáról a Campus 2 épületéről sem megfeledkezni, hiszen lassacskán oda is felrakják az egységeket. Ezek mellett természetesen megcsodálhatjuk az ezer fős előadótermet, valamint már szemmel látható, hogy a földalatti autóutat is jóformán csak le kell fedni homokkal. De félre a szóval, mivel a júniusi hangulatos videó igencsak magáért beszél:

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei év végére készül el, illetve jövő januárban már beköltözhetővé válik a jelenlegi tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!