Klinikai minőségű kiegészítőre számíthatunk a Jawbone-tól

HusztiD 2016.05.31. 15:56 Egyéb 2 hozzászólás 313

jawbone-up3-teal

A Tech Insider legújabb információi szerint a méltán híres Jawbone befejezi a nagy népszerűségnek örvendő UP fitnesz karkötőinek gyártását. Vagyis fogalmazhatnánk úgy is, hogy végkiárusítást tartanak, ám a jó hír, hogy helyette egy teljesen új és hasznosabb terméket kívánnak piacra dobni.

Nem sokat tudni ugyan, de a szóbeszédek szerint a gyártó eladott minden legyártott UP karkötőt a viszonteladók számára, ám vele együtt felhívta a figyelmet, hogy nyugodtan akciózzák le a végkiárusítás alkalmából. Elvileg azért van erre szükség, mivel a Jawbone-nak most minden pénzre szüksége lesz, ugyanis egy olyan új kiegészítőn dolgoznak, amely képes lesz az egészségi állapot monitorizására.

Ennél pontosabb információk ugyan nem láttak napvilágot, de nem kizárt, hogy az Apple Watch sikerének köszönhetően drasztikusan visszaestek a karkötők eladásai, így a gyártó úgy döntött, hogy felveszi a nyúlcipőt, hogy továbbra is a piacon maradhassanak. Elvileg az elkövetkezendő hónapok folyamán mutatkozik be az új kiegészítő. Mi kíváncsian várjuk, hogy mégis milyen lesz az új Jawbone termék.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Révay Ferenc - 2016.05.31. 19:38

    Csak pontosítás- nem egészségügyi állapot ,( -mert ez az ellátás rendszere-),hanem egészségi állapot!

    • HusztiD - 2016.05.31. 20:43

      Köszönöm az észrevételt, javítottam!

Szólj hozzá Te is!