Jack csatlakozó nélkül és Smart Connectorral érkezhet az iPhone 7

HusztiD 2016.05.30. 13:56 iPhone, Pletykák 1 db 1 096

smart connector

A hétvége folyamán ismételten napvilágot látott két új tervrajz, amelyeken elvileg az iPhone 7 és 7 Plus vázlatai láthatóak. Ahogyan azt már megszokhattuk, semmi sem igazolja a kép eredetiségét, így mielőtt jobban belemennénk a boncolgatásukba, érdemes megjegyezni, hogy nem feltétlen lesznek ilyenek az új telefonok.

A LetemSvetemApplem csapata hozzájutott a legújabb tervrajzokhoz, amelyek – ahogyan azt már megszokhattuk – az “állítólagos” iPhone 7 adatait ábrázolják. Ezek alapján elmondható, hogy mind a két modell 0,1 milliméterrel lesz vastagabb, mint a jelenleg piacon lévő iPhone 6s és 6s Plus. Amennyiben ez tényleg valós, akkor nagyon úgy tűnik, hogy kezdünk elérkezni egy olyan ponthoz, ahol az Apple már nem tud tovább karcsúsítani a készüléken.

Másik ként fontos szembetűnő dolog az, amiről már korábban is szóltak a pletykák. Az egyik az, hogy teljesen eltűnik mindkét telefonról a jack csatlakozó, melynek helyét a Lightning szabvány veszi át. Végül pedig a tavaly november folyamán piacra dobott iPad Próból megismert Smart Connector egyaránt hely kaphat az új telefonokon.

17020-14168-iphone-7-1-l

17020-14169-iPhone-7-plus-scheme-l

Hogy ezekből mi lesz igaz vagy mi nem, azt egyelőre nem tudjuk. Ha minden az elmúlt évek szokásaihoz hasonlóan alakul, akkor szeptember első felében mutatják be az iPhone 7-et a kaliforniaiak, ami után két héttel már ténylegesen is megvásárolhatóak lesznek. Mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy végül milyenek lesznek az új telefonok. Ti mit reméltek?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2016.05.30. 14:50

    Mint mindig, mindent tudunk már. Talán a legnagyobb dolgokat kihagyják a pletykákból. Vagy ôk is ezeket olvasgatják!?

Szólj hozzá Te is!