Négy hangszórós iPhone 7; Tim mesélt az Apple Watch jövőjéről – mi történt a héten?

HusztiD 2016.05.29. 15:20 Apple, Kiemelt hírek 0 db 623

iPhone 7, iPhone 7 és iPhone 7. Röviden és tömören ez volt a hét fő témája, azonban emellett természetesen akadtak még egyéb érdekes hírek, melyeket most mi összeszedtünk.

mj16-chinarobots-1

Képeken a négy hangszórós iPhone 7 hátlapja

Az eddigi pletykáktól részben eltérő iPhone 7 hátlap szivárgott ki, melyet a már jól ismert francia NowhereElse oldal közölt le. Elvileg egy olasz tokgyártónak sikerült hozzájutnia az ősszel megjelenő iPhone hátlapjához annak érdekében, hogy a rajtra el tudják készíteni különféle tokokat az új telefonhoz.

iphone-7-four-speakers2

Bővebben itt.

Minden eddiginél jobban felkészül az iPhone 7 rajtra az Apple

Az Economic Daily News értesülései szerint az Apple meglehetősen pozitívan készül az iPhone 7 modellek fogadtatására, hiszen a jelenlegi szóbeszédek alapján 72-78 millió darabot szeretnének legyártatni a 2016-os évvel bezárólag. Na ez az érték egyként sokkal magasabb, mint amit az elemzők átlagban becsültek.

iphone_7_render_mr

Bővebben itt.

Tim Cook elhintett néhány információt az Apple Watch jövőjét illetően

Az Apple vezérigazgatója nagyon érdekes dolgokat mondott el. Az Amszterdamban megrendezésre kerülő Startup Fest Europe-on vett részt az almások első számú embere, ahol sikerült lencsevégre kapni, s megtudhattunk olyan információkat, amelyek az okosóra jövőjébe engednek betekintést.

dumbbell-780x550

Bővebben itt.

Az iPhone 6 megjelenése óta 60 ezer alkalmazottat küldött el a Foxconn

A South China Morning Post beszámolójából megtudhattuk, hogy az iPhone összeszereléséért felelős Foxconn több, mint dolgozói felét vesztette el az elmúlt másfél év folyamán. Ha pontosítani szeretnénk, akkor lényegében kiderült, hogy az iPhone 6 piacra dobása óta az alkalmazottaik valamivel több, mint felét kellett elküldeniük az automatizált munka bevezetése miatt.

timcookgoestochina

Bővebben itt.

Minden eddiginél nagyobb mértékű frissítést kap az idei MacBook Pro

Az idei év utolsó negyedévében egy teljesen új MacBook Pro modellt mutathat be az Apple. Legalábbis így hiszi ezt a KGI hírhedt elemzője, Ming-Chi Kuo, hiszen az ő meglátása alapján idén egy drasztikus frissítés várhat az almás csúcs masinákra.

main

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején kiderült, hogy az utóbbi időben sokat javult az App Store, ami után megtudhattuk, hogy a kínai gyártóknak köszönhetően csökkentek az iPhone eladások, majd nem sokkal később új bétákat kaptak a fejlesztők. Hamarosan Android alkalmazás támogatást kapnak a Chromebook notik, illetve újabb hírt kaptunk, hogy OLED panelekkel érkezhetnek a következő évi iPhone modellek, ami után Tim is bevallotta, hogy Indiában bizony drága az iPhone.

siri

A hét második felében szó esett Siri-ről, hiszen az információk szerint az Apple a WWDC folyamán egy teljesen új asszisztenst mutathat be, majd kiderült, hogy Szingapúrban is útjára indult az Apple Pay. Végezetül olvashattunk egy új szabadalomról az okosotthonok kapcsán, ami után felcsillant a remény, hogy hozzánk is hamarosan megérkezhet az Apple Pay, majd kiderült, hogy kemény szigorítások várnak Indiában az Apple-re.

Ezek voltak a huszonegyedik hét legérdekesebb hírei arra az esetre, ha lemaradtatok volna róla. Hogy jövő hétre mi várható, az még erősen kérdéses. Ideje lenne az Apple-nek újra kiadnia az iOS 9.3.2-es verziót az iPad Pro tulajok számára, ugyanakkor várhatóan a fejlesztők is kapnak új bétákat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!