Ismételten sokat javult az App Store

HusztiD 2016.05.23. 13:57 Apple, iOS 0 db 329

app-store

A Bloomberg beszámolója szerint az Apple csökkentette az új beadványok ellenőrzésének átfutási idejét. Ha korábban egy fejlesztő például egy új frissítést szeretett volna kiadni, akkor arra átlagosan 8,8 napot kellett várnia, hogy az almások elfogadják. Na ezen az időn faragott jócskán az Apple, hiszen az utóbbi két hétben 24 órára csökkent ez az időintervallum.

Természetesen ez azért is jó, mivel ha egy programhoz érkezik egy új frissítés, akkor az már hamarabb elérhető lesz az App Store-ban. Nem utolsó sorban ezzel a lépéssel jobban labdába tudnak rúgni a Google mellett is az almások, hiszen a Google Play áruházban is csak órákat kell várniuk a fejlesztőknek. Bár ennél a pontnál érdemes megjegyezni, hogy az Apple jobban odafigyel a biztonsági kérdésekre, mikor elfogadnak egy-egy appot, hiszen alaposan leellenőrzik, hogy megfelel-e a kritériumoknak.

Tavaly decemberig Eddy Cue gondozása alatt működött az App Store, amit aztán Phil Schiller vett át. Azóta pedig több hasznos újítás történt, mint például az, hogy csökkentették az iAd hirdetői platformot, amiből 100 embert raktak át arra, hogy javítsanak az App Store keresőjén. Várjuk a további fejlesztéseket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!