Hamarosan ledobja magáról a 140 karakteres limitet a Twitter

HusztiD 2016.05.18. 13:53 Egyéb 2 hozzászólás 120

twitter-bird-file

Korábban pletykaszinten felmerült, hogy a Twitternél változás fog bekövetkezni, amely szerint eltörlik a 140 karakteres limitet. A Bloomberg legújabb beszámolója alapján ez a közeljövőben bekövetkezik, így hamarosan nem kell attól tartanunk, hogy vajon túlhaladja-e a tweetünk a 140-es korlátot.

Ennél specifikusabb adatok sajnos nem derültek ki ezúttal. Jelenleg egy link nagyjából 23 karaktert foglal el, ami azt jelenti, hogy összesen hat darabot tehetnénk bele egy üzenetünkbe. Ha képekről beszélünk, akkor ott sajnos négy darabra van korlátozva egy tweet, de arról egyelőre nincs hír, hogy ezt vajon eltörlik-e, avagy ugyanúgy csak négy képet rakhatunk ki egy üzenetben.

A jó hír viszont, hogy a Twitter az elkövetkezendő két hét folyamán leveti magáról a 140 karakteres gátat, illetve onnantól kezdve a határ szinte a csillagos ég lesz, ugyanis 10 ezer karakter lesz a maximális limit. A vállalat CEO-ja, Jack Dorsey nem olyan régen elmondta, hogy ezzel a lépéssel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy több mindent oszthassanak meg a szolgáltatásuk által.

Ti milyen rendszerességgel használjátok a Twittert?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Bigyo - 2016.05.18. 23:08

    Azt sem tudom eszik-e vagy isszak. ;)

  2. Fehérsólyom - 2016.05.20. 21:56

    Még sohasem használtam. Csodálkozom hogy ilyen limit volt.

Szólj hozzá Te is!