Most akár milliókat is érhet egy-egy iPod Classic zenelejátszó

HusztiD 2016.05.13. 13:54 iPod 1 db 1 200

ipod

Az Apple két évvel ezelőtt beszüntette az iPod Classic értékesítését, aminek következtében egyre inkább elkezdtek felfelé csúszni a zenelejátszó árai. Elsőnek az ezt követő karácsonyi időszak volt a legdurvább, hiszen akkor négyszeresére nőttek az eladási árak, míg most két évvel később pedig már-már a csillagos egeknél járnak.

A Guardian beszámolója szerint már elérkeztünk arra a szinte, amikor is a gyűjtők nagyobb pénzeket hajlandóak kiadni egy-egy iPod modellért. Természetesen ez akkor igaz, ha minél régebbi és lehetőleg még bontatlan modellel rendelkezünk. Na de nézzünk pár példát, hogy milyen összegekről van szó. Tavaly november folyamán egy U2 exkluzív iPod Classic-ért 90 ezer dollárt fizettek. Ha csupán egy mezei, ám bontatlan első generációs iPod Classic-ról beszélünk, akkor még azért is képesek egyesek 20 ezer dolcsit adni. Ha viszont egy második generációs készülékünk van, akkor sem kell csüggedni, hiszen még így is jár érte 2500 amerikai dodó.

Sajnos akinek már használt lejátszója van, az egyáltalán nem jár jól, ha az eladás mellett döntene. Viszont akinek van elfekvőben egy bontatlan iPod Classic modellje, annak érdemes lehet meghirdetnie eBay-en, hiszen akár több ezer dollár ütheti a markát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iRon242 - 2016.05.13. 23:38

    Ki a bánat tart bontatlan Apple cuccot azért, hogy idővel talán giga áron eladhassa egy őrült gyűjtőnek?

Szólj hozzá Te is!