Dupla kamerát, Smart Connectort és egy Lightning portot kap az iPhone 7

HusztiD 2016.05.13. 11:52 iPhone 3 hozzászólás 785

iphone-7

A uSwitch-nek köszönhetően napvilágot láttak a legújabb iPhone 7 tervrajzok. Mielőtt komolyabban beleássuk magunkat a dolgokba, érdemes leszögezni, hogy ez is csupán egy állítólagos tervrajz, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Nagyjából még négy hónap van az iPhone 7 bejelentéséig, így addig türelemmel kell lennünk. Addig is, ha képesek vagyunk beérni a legújabb infókkal, akkor a következőképpen nézhetnek majd ki az új telefonok:

A legutóbbi tervrajzok azt mutatják meg, amit eddig is tudunk a telefonokról. Az első ilyen, hogy magán a készüléken nem lesz jack csatlakozó, amiről már hónapokkal ezelőtt megindultak a spekulációk. Elvileg az Apple átáll a Bluetooth és a Lightning csatlakozós fülesekre, amennyiben hiteles az alábbi ábra.

Másik szembetűnő dolog, hogy ha összevetjük a legújabb rajzot a tavalyi modellhez képest (ami a bal oldalon látható), akkor kitűnik, hogy bizony dupla szenzoros lencsét kap a készülék. Erről szintén hallhattunk korábban pletykákat, elvileg ez az egyik legesélyesebb újdonsága a telefonnak. Végezetül pedig ezúttal ismételten feltűnt a telefon hátoldalán a Smart Connector, amit még tavaly november folyamán mutatott be az Apple a 12 colos iPad Prón.

Természetesen nehéz most még megmondani, hogy milyen lesz a tényleges iPhone 7, de úgy tűnik, hogy a piac leginkább ezt a három újdonságot várja az almásoktól. Végül hogy ebből mi lesz igaz, azt leghamarabb csak szeptember közepén tudhatjuk meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Hem - 2016.05.13. 14:39

  Lesz jack csatlakozó, nem lesz dupla kamera, semmilyen érdembeli újítást nem fog kapni csak erősebb processzort és grafikus csippet.

  Ennyi fog változni.

 2. iRon242 - 2016.05.13. 23:36

  Ennek a SmartConnectornak még nem értem a szerepét egy telefonon.

 3. Gery - 2016.05.14. 03:51

  Pont hogy mindenféle csatlakozókat kéne már elhagyni nem újakat kitalálni.

Szólj hozzá Te is!