Tovább fejlődik az Apple Music közösségi oldala

HusztiD 2016.05.09. 17:57 Apple Music, Kiemelt hírek 0 db 135

screenshot-2016-05-06-08-22-01

Az előző hét folyamán már megemlítettük, hogy az iOS 10-ben teljesen megváltozhat az Apple Music. Sajnos ekkor pontosabb infók nem láttak napvilágot, hogy tulajdonképpen mire is számíthatunk, azonban a 9to5Mac beszámolójából némileg kiderült, hogy milyen újdonságokra számíthatunk.

Ha igazak a hírek, akkor az almások ezúttal sokkal jobban rágyúrnak az Apple Music közösségi oldalára. Mit is jelent ez pontosan? Mint azt tudjuk, a jelenlegi alkalmazásban van egy Connect fül, ahol az általunk kedvelt előadókról tudhatunk meg különféle újdonságokat. Általában ide rakják ki, ha kijön egy új zenéjük, videóklippjük, vagy valamilyen egyéb fontosabb dolgot, amit a követőikkel szeretnének megosztani.

Na ez a funkció már kicsit másképp lesz a következő iOS-ben, hiszen maga a Connect menüpont eltűnik. Természetesen a szolgáltatás továbbra is élni fog, így ha egy adott zenekar oldalára megyünk a programon belül, akkor ott tudjuk majdan olvasni az aktuális híreket, illetve a “For You” menüpontban egyaránt elérhetőek lesznek.

Reméljük, hogy a következő hónap folyamán megrendezésre kerülő WWDC 16 konferencián kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy végül milyen lesz a megújult Apple Music. Ha a statisztikákat nézzük, akkor már eléggé sikeres a szolgáltatás, hiszen kevesebb mint egy év alatt 13 millió előfizetőre tettek szert az almások, azonban ha tovább szeretnék bővíteni népszerűségüket, akkor bizony van még hova fejleszteniük az alkalmazást.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!