11 hónap után ismételten csúcson a Samsung

HusztiD 2016.05.09. 09:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 4 hozzászólás 377

samsung_galaxy_s7

Örülhet a dél-koreai gyártó, hiszen a Samsung 11 hónapnyi háttérbe szorulás után újra a csúcsra jutott. Már ez akkor igaz, ha az eladott okostelefonok megoszlásait nézzük az amerikai piacon. Ezalatt a csaknem egy év alatt az Apple volt a csúcstartó, azonban a Counterpoint Research legújabb felmérése szerint immáron megtörtént a trónfosztás.

A legújabb adatok alapján idén márciusban a koreai vállalat volt a nyerő az amerikaiaknál, hiszen az eladott telefonok 28,8 százaléka volt valamilyen Samsung készülék. Az Apple sem ért el rossz megoszlásokat, azonban a maga 23 százalékával csupán a a dobogós helyezést második fokáig jutottak. Végezetül a harmadik legnépszerűbb okostelefon márka az LG volt, akik 17,1 százalékot tettek ki.

Ezekből az adatokból nagyon úgy tűnik, hogy a Samsung kellően eltalálta a Galaxy S7 modelleket, hiszen jobban vitték, mint az almás telefonokat. Ami pedig az iPhone SE-t illeti, arról nem lehetne konkrétabbat mondani, hiszen március végével jelent meg, így ott az almásoknak mindösszesen csak egy hetük volt, hogy megpróbálják beérni a koreaiakat. Na de kíváncsian várjuk a legközelebbi felméréseket, illetve azt is, hogy milyen lesz az iPhone 7 megjelenése után a piaci megoszlás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Sanyi - 2016.05.09. 16:13

    Mèg pedig azèrt juttot az elsô helyre mert kèt hónapig dobàlltàk az s6 ès s6 ege0 vall dobàlttàk ezèrt az egyèrt juttott az elsô helyre mîg szàz ès nègyszàz dollàros àron attàk ki mèg peddig útàna is lehet jàrni úgy hogy az Amerikai Bell ès Virgin szolgàltattó keresztül meg lehet tekintenni ès a Samsung szarja ösze magàt.

  2. Viktor - 2016.05.09. 17:06

    Ehh Sanyi! Ez kicsit érthetetlen lett ;). Egyébként meg itt az ideje, hogy összekapja magát az apple, mert mostanában már nincsennek olyan nagy dobásaik telefon téren.

  3. Bigyo - 2016.05.09. 19:54

    Az a baj hogy a Volkswagent hasonlitjuk ossze a BMW-vel. Az miert nem hasonlitjak ossze, hogy mennyi 500$ feletti keszuleket ertekesit az egyi es a masik?

  4. FtL - 2016.05.09. 22:45

    Sztem meg az a lényeg,hogy mi tetszik a népnek és a név már kevés ha nincs innováció…

Szólj hozzá Te is!