Indiában beszüntetnék a használt iPhone-ok értékesítését

HusztiD 2016.05.04. 15:56 iPhone 0 db 301

iphone-plan-box-201509

A Bloomberg legújabb hírei szerint Indiában beszüntethetik a használt iPhone készülékek forgalmazását. Az utóbbi hónapok folyamán már nem egyszer számoltunk be India kapcsán, hiszen mint az már köztudott, az almások erőteljesen célba vették, ugyanis Kína után itt látják a másik legnagyobb potenciált.

Az Apple jelenleg 2 százalékos részesedéssel bír az országban, amit akárhogyan nézünk, elég csekély megoszlásnak mondhatunk. A hivatalos információk szerint a telefonok 80 százaléka 150 dollár körüli, az az 40 ezer forintos áron találnak gazdára. Na ennek kapcsán lett volna jó, ha az Apple gondtalanul árulhatná az iPhone készülékeiket.

Ugyebár nem olyan régen elindult az iPhone Upgrade Program, ami által a felhasználók olcsóbban juthatnak használt és megfelelő minőségű/bevizsgált iPhone készülékekhez. Sajnos ez nem igazán fog menni, ugyanis egy nem olyan régen alakult csapat az ellen lobbizik, hogy az Apple ezt ne tudja megvalósítani, hiszen akkor olyan konkurens gyártók eladásaira lennének kihatással, mint például a Samsungéra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!