Egyre látványosabb az épülőfélben lévő Campus 2

HusztiD 2016.05.03. 13:50 Apple, Videók 0 db 206

campus-2-may-2-5

Ahogyan az már szokás, hó eleje van, s megkaptuk a legújabb drónvideót a jelenleg még épülőfélben lévő Campus 2-ről. Mit lehetne hirtelen mondani? Talán azt, hogy az almások eléggé belehúztak? Valószínűleg igen, ugyanis a legújabb videóban szemmel látható, hogy az előző hónapokhoz képest mennyi minden változott.

Például ha alaposan megnézzük az új felvételt, akkor észrevehetjük, hogy elég sok helyen vannak már napkollektorok. Nem csak magán a Campus 2 épületén lesz, de szinte mindenhol, hiszen még a garázs tetejét is telerakták velük. Nem mellesleg jól kivehető, hogy a föld alatti auditórium mennyit fejlődött, illetve nem árt amellett sem elmenni, hogy már az egész főépület elérte a végső formáját. Jóformán csak az üvegpanelek és a napkollektorok hiányoznak. De nézzétek meg ti magatok a legújabb dróntúrát:

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei év végére készül el, illetve jövő januárban már beköltözhetővé válik a jelenlegi tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!