Készen állunk a rozéarany termékfelhozatalra?

HusztiD 2016.04.30. 14:45 Apple, Kiemelt hírek, Mac 7 hozzászólás 380

macbook-pink

Mint azt már tudjuk, az Apple nem olyan rég frissítette a MacBook felhozatalt, amivel karöltve megérkezett a rozéarany modell. Sőt, ezt megelőzően egy évvel, amikor bemutatták az újragondolt MacBook szériát, akkor rögtön léptek egy nagyot, hiszen a már hagyományosnak nevezhető alumínium (vagyis szürke) mellett megjelent az asztroszürke és arany opció egyaránt, akárcsak az okostelefonjaik esetében.

Ha egészen vissza akarunk menni az időben, akkor talán az iPhone 5s-ig érdemes elmennünk, hiszen azelőtt még csak fekete és fehér iPhone modelleket kínált az Apple, majd innentől kezdve bevezették az aranyat. A tavalyi év folyamán megjelent iPhone 6s modellek már egy fokkal tovább mentek, ugyanis elsőnek itt jelent meg a rozéarany szín, amelyet később az Apple Watch modellek, majd most a 2016-os MacBook notik szintén átvettek.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple számára tetszik ez az irány, így nem kizárt, hogy hamarosan a többi terméküknél is elérhetővé teszik ezeket az opciókat. Ha tippelni kellene, akkor következőnek MacBook Pro frissítésekre várhatunk a kaliforniai vállalattól. Ha valóban több színt terveznek, akkor biztos itt fognak másodjára bemutatkozni a színek. Bár az már egy másik kérdés, hogy miért tennének ilyet, hiszen a Pro modellekkel leginkább azokat célozzák meg, akik az átlagfelhasználásnál kicsit többre szeretnék használni a gépeiket, mondjuk a munkájuk során, így ők nyilván nem a színes kínálatot fogják előnyben részesíteni, hanem a teljesítményt.

macbook-main

És mi van a többi termékkel? Vajon az iMac-nél is bemutatkozik a rozéarany szín? Esetleg a Mac Pro is sorra kerülne?! Na és mi a helyzet a perifériáknál? Nyilván azok is úgy lennének ütősek, ha már hozzá illő színben szerezhetnék be őket a felhasználók.

Ti mit gondoltok? Szerintetek bátor lesz az Apple és lép egy nagyot, vagy egyelőre megmaradnak a jól bevált egyszínű modellek?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

7 hozzászólás

 1. Alnus - 2016.04.30. 19:59

  Én mindig az öreg asszonyok punnanadrágjára asszociálok amikor ezt a buzi szint meglátom :))) langyos Apple

 2. Géza - 2016.05.01. 02:04

  Kedves Alnus vajon kitteted volna ezt a postot a neveddel telefonszámoddal és az arcképeddel is?

 3. Alnus - 2016.05.01. 10:12

  Kedves Géza ez egy vélemény, nem kell nekem szeretni a punagatya színű termékeket, sőt az Apple vezetése szerintem szánalmas, gondolok a gyenge vezérre Timre és a másik meleg srácra John Ive-ra. Eljárt az idő felettük, kereshetnének új kihívást.
  Ja az olyan kérdésekre meg nem válaszolok, amiben a volna szó benne van.

 4. Peti - 2016.05.01. 10:49

  Fantasztikus, ha van véleményed. Szerintem Géza arra célzott, hogy ezt kulturáltabb formában is megejtheted. A vezetésröl pedig. A számok azt mutatják, hogy Tim nem egy vizionárius személyiség. Viszont remek manager amire a cégnek szüksége is volt. Lesd meg a számokat. Vagy azt, hogy az FBI-os ügyhöz hogyan állt hozzá. A cégnek most van szüksége egy vizionárius vezetöre. Nem az elmult pár évben.

 5. Lacika54 - 2016.05.01. 20:21

  Kedves Alnus!
  Tisztelem a véleményed de Te is tedd ezt az enyémmel, ami úgy hangzik hogy az általad melegnek titulált jó Jonny Ive-nak a legkisebbik kisujja is többet tett le az asztalra mint Te valaha fogsz egész életed folyamán, erre akár meg is esküszöm bár nem tudom hogy a Te tevékenységed miben merül ki. Ha hasonló eredményekkel tudnál dicsekedni mint a fent említett Jonny fiú, akkor valószínűleg már hallottunk volna Rólad de azt hiszem ez meg nagyon sokáig váratni fog magára……..

 6. Alnus - 2016.05.02. 19:26

  Lacika nőjj nagyra és jöjjön meg az eszed.
  A íve gyerek rohadtul gyenge IOS designer.
  A közelébe sem ér Scott Forsalnak.
  Nem vitatom én az érdemeit, de amit mostanában produkált azért Jobs picsanrugta volna.
  A melegekkel alapvetően semmi gond amíg az elferdült hajlamait át nem akarják másokra erőltetni, jelenleg ez megy az applenél. Az a sőt neo meg falat melegség mar uncsi.

 7. Nincs - 2016.05.11. 19:36

  Miért kell vitázni?
  Valaki szeretheti ezt a színt is!
  (Nem csak egy sztereotipikus lány)

Szólj hozzá Te is!