Siri bejelentette az idei WWDC dátumát

HusztiD 2016.04.19. 09:42 Apple, iOS 1 db 204

wwdc-2015-04

Egészen szokatlan dolog történt, ugyanis ezúttal nem az Apple maga, hanem a kedvenc személyi asszisztensünk, Siri jelentette be az idei WWDC dátumát. Mint az korábban lenni szokott, az almások a saját honlapjukon, illetve kiküldött meghívók által leplezik le a konferencia kezdetét. Idén ez kicsit másképp alakult, ugyanis Siri belekontárkodott a dolgokba.

Egyszerűen csak kérdezzük meg tőle, hogy “When is WWDC?”. Siri készségesen fog válaszolni, hogy idén június 13 és 17-e között lesz megtartva a fejlesztői konferencia. Helyszínnek csupán San Franciscót adja meg, de vélhetően még idén (utoljára) a Moscone Centerben lesz megtartva az egy hetes konferencia, ahol megannyi érdekességet mutatnak be az Apple vezetői a fejlesztőkkel karöltve.

No és mit várhatunk pontosan? Biztosan lehull a lepel az iOS 10 és OS X 10.12 párosáról, ami mellett még a watchOS és a tvOS következő főverziójáról szintén hallhatunk. Bizonyos pletykák szerint akár a második generációs Apple Watch modellek is bemutatkozhatnak, ám erre nem nagy esélyt látunk.

Mi már nagyon várjuk! És ti?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. MókásBuszkilincs - 2016.04.20. 14:29

    Síri valóban mindenre tudja az egzakt választ :)

Szólj hozzá Te is!