A Microsoft is beszáll az autógyártásba

HusztiD 2015.11.23. 06:48 Egyéb 1 db 286

volvo_concept_26_autonomous_2-780x439

A legújabb értesülések szerint a Microsoft összefogott a Volvóval, hogy közösen megalkossanak egy olyan járműt, ami vezető nélküli működésre is képes. Még ugyan szinte semmit sem tudhatunk a régóta pletykált Apple Carról, azonban úgy tűnik, hogy eggyel több riválisa akadhat az Applenek, amennyiben tényleg beszállnak az autógyártásba.

Björn Annwall, a Volvo marketingért felelős elnöke elmondta, hogy új lehetőségek, új kollaborációk után nézelődnek, majd hozzáfűzte, hogy a technológia egy hatalmas átalakuláson megy keresztül. Az autógyártó az előző hét folyamán felfedte a Concept 26-ot, amelyről Björn csupán annyit mondott, hogy hamarosan ez fog ránk visszaköszönni az új autóik kapcsán, hiszen 2017-től már indulnak a nyilvános tesztek. A vezető nélküli megoldásban egyébként nagy szerepet kaphat a Microsoft féle HoloLens, azonban hogy ezt a valóságban mire és hogy használják fel, egyelőre nem került nyilvánosságra.

A korábbi pletykák szerint az Apple 2020-ban mutathatja be az Apple Cart, amiről egyelőre semmi konkrétot nem tudunk. Nagyon úgy tűnik, hogy addigra több gyártó megpróbál valami újat mutatni, így az almásoknak igencsak fel kell húzniuk a kesztyűt, ha ringbe szeretnének szállni a számukra teljesen ismeretlen autópiacon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Henderson - 2015.11.23. 18:45

    Ajaj, az asztal mellett még elviselhető a kék halál, de a forgalomban már könnyen valódivá válhat!

Szólj hozzá Te is!