Meglepően jó bírja a vizet az iPhone 6S és 6S Plus

HusztiD 2015.09.28. 10:25 Apple, iPhone 0 db 1 255

screen-shot-2015-09-26-at-2-40-45-pm

Még nincs egy hete, hogy megjelent az új iPhone 6S és 6S Plus, azonban már megannyi hírt és tesztet olvashattunk róluk. Péntek reggel volt egy bendgate-es videó, amelyből kiderült, hogy jóval keményebb fából faragták az új telefonokat, mint azt elsőre hinnénk. Később azt is megtudhattuk, hogy ugyan nem szeretnek esni, viszont sokkal strapabíróbbak az iPhone 6 és 6 Plus készülékeknél az új telefonok.

A legújabb videóban azt láthatjuk, hogy mennyire ellenállóak az új telefonok, abban az esetben, ha víz éri őket. Az alábbi felvételen mindkét iPhone-t belerakták egy tál vízbe, miközben elindították a stopperórát, hogy ténylegesen lemérjék mennyit bírnak. Ahogyan az alábbi felvételen látható, fél órányi ázás után elég jól viselték a strapát, majd végeredményben összesen egy órát voltak a víz alatt. Csodával határos módon mindezek után működőképesek maradtak az új készülékek és semmi jele nem volt a meghibásodásnak, hiszen a kamerával és a 3D Touch funkcióval kezdve minden normálisan működött rajtuk.

Az Apple ugyan nem hívta fel a figyelmet, hogy mennyire csepp avagy vízállóak az új készülékek, de a legújabb videó egy kis bizakodásra adhat okot a témát illetően. Természetesen nem árt megjegyezni, hogy csupán egy mezei tesztről beszélünk, amit senki se próbálja majd leutánozni, mert az Apple nem vállal garanciát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!