Az iFixit szétkapta a negyedik generációs iPad Mini-t

HusztiD 2015.09.21. 10:46 Apple, iPad 0 db 258

screen-shot-2015-09-17-at-9-36-54-pm

A másfél hete bemutatott iPad Mini 4-et hamar szétkapták az iFixit szakemberei, melyről képek mellett beszámoltak a weboldalukon. Mint az a hivatalos rendezvényen  elhangzott, az új Mini hajaz az Air 2-re, hiszen nem csak hardveresen, de dizájnban is nagyon sokban hasonlít a nagyobbik testvérére.

Mint azt már tudhatjuk, az új tablet 18 százalékkal lett vékonyabb a harmadik generációs modellhez képest, ugyanakkor kisebb változtatások is vannak rajta, mint például a némító gomb hiánya, vagy a hangerőszabályzó gombok újragondolása. A beszámoló alapján a Mini 4-ben teljesen laminált kijelző technológia található, melynek köszönhetően lett vékonyabb a készülék. A táblagépben található akkumulátoron változtattak, hiszen az új eszközben egy nagyobb egység található, míg a tavalyiban két kisebb volt felfedezhető. További változás a készülék antennájánál jelentkezik, hiszen nem csak a tablet alsó részében, hanem az Air 2-höz hasonlóan a felsőben is helyt kapott.

Az iFixit csapata csupán 2 pontot adott 10-ből az iPad Mini 4 szerelhetőségére. Egyedüli jó pontot a könnyen cserélhető akkumulátor kapta, hiszen az összes többi dolgot megnehezítették az Apple mérnökei. Például a Lightning csatlakozó az alaplaphoz van forrasztva, ezáltal macerás javítani, ugyanúgy mint a Touch ID-t is, hiszen akkor az egész kijelzőt le kell cserélni, hogy működőképes legyen az ujjlenyomat olvasó.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!