Új Griffin tokok az Apple Watch-hoz

Szerdán megjelentek az első Griffin védőtokok az Apple Watch-hoz – a Survivor Tactical és az Ultra Thin továbbszínesíti az Apple órához gyártott kiegészítők palettáját. 

14030-9229-gb41964-ultra-thin-case-42mm-apple-watch-iphone-gold-clear-angled-l

A Survivor Tactical, akárcsak az iPhone és az iPad esetében, az óránál is egy masszív védelmet nyújtó tok, amely igyekszik megóvni az eszközt szinte minden esetlegesen kárt okozó külső hatástól. Az integrált képernyővédő pedig a kijelzőt is megkíméli a szennyeződésektől. A tokot a szíjak lecsatolása nélkül is feltehetjük az órára.

Az Ultra Thin inkább a stílust helyezi előtérbe: mindössze 0,5 milliméter vastag és nem rendelkezik képernyővédő résszel, a Survivor Tactical-al ellentétben itt a digitális korona és az oldalsó gomb is szabadon marad.

A  Survivor Tactical38 és 42 milliméteres méretben is elérhető, mindkét verzió 30 dolláros áron. A 42 milliméteres fekete, kék, piros és fehér színekben, míg a 38-as zöld verzióban is megvásárolható. Az Ultra Thin szintén mindkét méretben elérhető, azonban valamivel olcsóbb, 20 dolláros áron. arany és ezüst színben is, akár polírozott vagy matt stílusban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Márk - 2015.08.27. 19:38

    Wow

  2. Jani - 2016.07.02. 19:06

    A megvédi ,,szinte mindentől” benne van,hogy vízálló, vagy a minden a por és ütés…?

Szólj hozzá Te is!