Szeptember 9-én esedékes az iPhone 6S event

HusztiD 2015.08.27. 16:04 Apple, iPhone 1 db 902

Bill Graham Civic (Exposition) Auditorium, 99 Grove St, SF

A hét elején már felmerült a hír, amely szerint az Apple idén szeptember 9-én rendezi a következő Keynote-ot, ahol leleplezik a legújabb okostelefonjaikat, az iPhone 6S és iPhone 6S Plus-ként emlegetett modelleket. A Hoodline atombiztos információkat kapott ezzel a dologgal kapcsolatosan, amely szerint másfél hét múlva mutatják be az új telefonokat, illetve esélyes lehet egy AppleTV frissítés is.

A legfrissebb hírek szerint a Keynote-ot a San-Francisco-i Bill Graham Civic előadótermében rendezik meg. A meg nem nevezett informátorok szerint szeptember 4 és 10-e között van lefoglalva az épület. Mi több, szeptember nyolcadikán este 6 órától tizedike 23 óra 59 percig az előadóteremmel szemben lévő Groove utcát, míg szeptember kilencedikén hajnali 4-től éjfélig a Hyde és Larkin utcát is lezárják a rendezvény miatt.

Mit várhatunk? Tim és csapata bemutatja a vállalat legújabb okostelefonjait, melyek vélhetően iPhone 6S és 6S Plus-ként kerülhetnek forgalomba, ugyanakkor bővebb információt kaphatunk az iOS 9 megjelenéséről. Ezen felül a pletykák alapján várhatunk egy új Apple TV frissítést is egyúttal, ám ezt még ne vegyük biztosra. Nem mellesleg várhatóan az elkövetkezendő napok folyamán az Apple is kiadja a hivatalos meghívókat az eseményre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Andre - 2015.09.02. 07:19

    Várjuk :)

Szólj hozzá Te is!